Kari’s Sallandse Crackers
Kari’s Crackers (Heino) wil samen met Sallandse boeren, scholen, cateraars en consumenten 4 vernieuwende en gezonde biologische crackers ontwikkelen.
Door ingrediënten van Sallandse bodem te gebruiken, vermindert het aantal voedselkilometers. Ook wordt zo de relatie tussen boer, producent en consument versterkt.
Mensen die lange tijd niet gewerkt hebben, produceren de crackers. Kari’s Crackers streeft naar 10 nieuwe werkervaringsplekken met deze gezonde crackers. Consumenten kunnen het hele proces van graan tot cracker volgen via video’s, sociale media en displays. De opgedane kennis van deze samenwerking zal uiteindelijk via een seminar en een boekje gedeeld worden.
Het Leaderproject ‘Kari’s Sallandse Crackers’ is in 2019 goedgekeurd. Het project ontving een Leaderbijdrage van € 100.000 (50% van de EU, 25% van provincie Overijssel en 25% van gemeente Raalte).
Meer informatie vind je op de website van Kari’s Crackers.
Mensen die lange tijd niet gewerkt hebben, produceren de crackers. Kari’s Crackers streeft naar 10 nieuwe werkervaringsplekken met deze gezonde crackers. Consumenten kunnen het hele proces van graan tot cracker volgen via video’s, sociale media en displays. De opgedane kennis van deze samenwerking zal uiteindelijk via een seminar en een boekje gedeeld worden.
Het Leaderproject ‘Kari’s Sallandse Crackers’ is in 2019 goedgekeurd. Het project ontving een Leaderbijdrage van € 100.000 (50% van de EU, 25% van provincie Overijssel en 25% van gemeente Raalte).
Meer informatie vind je op de website van Kari’s Crackers.