Ga direct naar de inhoud van de pagina Ga direct naar zoeken

De Kracht van Salland heeft een vernieuwde website!

De Kracht van Salland heeft een modernere en toegankelijker website, huisstijl en logo gekregen. Zo is de website beter te gebruiken door mensen met een beperking en is informatie makkelijker vindbaar.

Je kunt de teksten nu laten voorlezen en het lettertype vergroten. Ook hebben de kleuren een beter contrast. Zo kunnen mensen met een beperking aan het zicht of het gehoor de website beter gebruiken. Deze aanpassing van de huisstijl zetten we ook door in onze andere communicatiemiddelen.

Makkelijker zoeken

Door de informatie anders te structureren, zijn de verschillende onderwerpen makkelijker vindbaar. Ook is de zoekfunctie (zoekregel) verbeterd. Tot slot zijn de contactpersonen opgenomen in ‘smoelenboeken’, zodat je snel weet bij wie je moet zijn als je een contact zoekt in Salland. Kijk maar eens onder Wie zijn wij.

Aanmelden nieuwsbrief en informatie over Salland Cafés

Onderaan onze website kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief en informatie over Salland Cafés. Dan ontvang je onze nieuwsbrief en uitnodigingen ‘heet van de naald’ in je mailbox. Ontvang je onze informatie al? Dan hoef je niets te doen.

Kijk maar eens rond op onze website.

Logo's van partners